Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/tjeerdsma_43/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Over ons - Tjeerdsma Jachtschilder
 

Over ons

Tjeerdsma schilderwerken is opgericht in 1993. Ons bedrijfspand staat in Grou, in de provincie Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het verven en spuiten van jachten. Met dezelfde precisie als het jachtschilderen verf ik graag uw woning of bedrijfspand. Met hart voor mijn vak, werk ik uitsluitend met de beste materialen. Beglazing wordt altijd geplaatst volgens de desbetreffende Nen-normen en/of NPR-richtlijnen.

Is uw woning ouder dan 2 jaar dan mogen wij voor schilderwerk aan uw woning het lage Btw-tarief berekenen. Dit betekent dat we geen 21% maar slechts 6% Btw factureren op het arbeidsloon en materiaal.

Het milieu is erg belangrijk voor ons. Omdat gevaarlijke afvalstoffen het milieu aanzienlijk belasten, zorgen wij voor een verantwoorde verwerking van afval.

Onze werkwijze is vrij simpel, vakmanschap staat voorop. Naar aanleiding van uw aanvraag , kom ik persoonlijk bij u langs. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte, en zodra de planning rond is maken we met u een afspraak of het u gelegen komt om het schilderwerk bij u uit te voeren. Tjeerdsma schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring in zowel het schilderen van jachten en als onderhoudsschilder voor uw woning of bedrijfspand.